TRANIMEX, SA COMPLEIX 40 ANYS! – Tranimex

TRANIMEX, SA COMPLEIX 40 ANYS!

Novembre 19 2019
tranimex-cumple-40-años

Vam néixer l’any 1979 amb el compromís de donar suport logístic als nostres clients. Durant aquests 40 anys hem pres com a pròpies les necessitats dels nostres clients i aquesta ha estat sempre la nostra filosofia. Hem optimitzat el rendiment dels nostres serveis, generant una renovació permanent dels nostres procediments i intentant tenir el millor equip possible gràcies a una motivació constant.

Per a això, hem procedit a l’actualització contínua dels processos, implementant tecnologia punta en tots els departaments, treballant en equip i desenvolupant valors ètics i professionals.

Busquem una permanència en el mercat i unes relacions duradores amb els nostres clients, que trobin en nosaltres una solució a les seves necessitats.

El desenvolupament de mercats cada vegada més específics, ens ha portat a anar especialitzant la nostra cartera de serveis de forma progressiva, generant per als nostres clients un valor afegit i diferencial. Per a això, ens entestem a optimitzar el rendiment dels nostres serveis, generant una renovació permanent dels procediments.

El món gira i avança, i això genera canvis permanents en les relacions i en els procediments tècnics, en les legislacions comercials i en els processos d’optimització. En TRANIMEX treballem dia a dia per establir una adequació permanent.

TRANIMEX essobretodo un grup de persones que busquen un fi comú. Un projecte que depèn de cada un de nosaltres. Per això, la formació, l’especialització i el seguiment de la satisfacció són els principals valors que tenim i que volem oferir als nostres clients.

El nostre objectiu és fer que els nostres clients puguin tenir una total i la més òptima cobertura de les seves necessitats logístiques, amb independència de quin sigui el seu sector d’activitat, així com la seva dimensió com a empresa.

Volem seguir avançant amb i per als nostres clients!

Write a Reply or Comment